contacteer ons

Over ons

Missie: onze klanten begeleiden in hun omzetgroei met displays op maat en in-store concepten.

Pijler 1: Custom made

U en uw project zijn uniek! Vanuit deze filosofie benaderen wij elke nieuwe aanvraag. Een uitgebreide briefing leert ons uw specifieke wensen kennen, alsook hetgeen u uiteindelijk wil bereiken met uw project. Wij krijgen inzicht in de uitstraling van uw merk; en uw visie op de combinatie online/offline. Daarna gaan wij uw project vorm geven: wij bezorgen u een uniek en creatief voorstel op maat waarmee u zich kan identificeren en dit binnen uw budget.

Pijler 2: Eigen productie

Present-it beheerst zelf de fases van het productieproces; van ontwerp tot uitlevering of montage. Het vakmanschap van onze medewerkers en een up-to-date machinepark, geschikt om diverse materialen te verwerken, leveren een hoge kwaliteit af. Om u in de markt te profileren, schenkt u uw vertrouwen aan de juiste partner: 40 jaar ervaring staan tot uw dienst . 

Pijler 3: Flexibiliteit

Als waardegedreven bedrijf, hechten wij veel belang aan de lange termijnrelatie met onze klanten. Dit kan men pas bereiken via een doorgedreven klantgerichtheid waarin wij ons op elk vlak heel flexibel opstellen. Zoals hoger vermeld, starten wij vanuit uw authenticiteit die wij gaan vertalen in concrete projecten. Hiertoe werken wij met een scala van duurzame materialen, en zijn wij flexibel in de combinatie ervan. Ook in de grootte van de projecten zijn wij flexibel: Wij kunnen grote inrichtingen aan, maar realiseren ook kleine aantallen presentatiemateriaal. Met betrekking tot onze levertermijnen zijn wij heel flexibel in functie van de noden van onze klant: wij werken voor grote aantallen ook op afroep. Alles is bij ons bespreekbaar!